Gå til innhold

Bygdøy 15.feb.01.

februar 17, 2010

Jeg m/Trixie, Nina m/Mikko, Beate m/Dèmi og Kari m/Timo gikk en liten tur før vi skulle begynne å trene, det var ikke så ille temperatur, bare -4 grader. De andre som var på trening var Aileen m/U, Hege m/Ess og Karoline m/Bliss. Vi som hadde gått tur i sammen var på samme gruppe. Sånn ser den første banen ut som vi gikk.

Det første jeg gjør er ikke å vise Trixie inn i  rør, hun kommer etter meg,  hun som liker rør er jo dette bare positivt, at hun følger meg 🙂  Men prøver på nytt og da går det mye bedre men har problemer fra 4 til 5, jeg viser ikke nok med armen at hun skal gå ut, dette må trenes masse på. Fra 7 til 8 måtte det bli blindbytte, men følte at hun kom altfor fort eller var det jeg som var for treg til å springe for å ta blindbytte 😉 , det ble ingen bra sving til 8. Prøvde også bakbytte til 8, etter to tre repetisjoner var det mye bedre. Fra rør til slalom var hun kjempeflink, de fleste gangene tok henne inngangen når jeg ventet litt, men når jeg var for tidlig ute gikk henne til pinne to. MÅ PASSE PÅ Å HOLDE MEG LENGRE BAK NÅR HUN SKAL INN I SLALOM, ha is i magen 🙂 Resten var hun helt suveren, sa gjennom når hun var i svevet på 12 og viste ingen nøling når hun skulle inn i rør,  hadde ikke sjangs til blindbytte fra rør13 til 14 og tok bakbytte fra 14 til 15.  Prøvde også en liksom fartsbane fra 1,2,3,5, 11 og inn i slalom, dette var utrolig vanskelig, jeg er ikke konsekvent på hva slags arm jeg bruker for å lede henne inn i slalom, FY ELIN 😦 er det rart hun blir frustrert, stakkars Trixie.  Resten gikk flott fra 9,8,4,13,14 og 15.

Så var det andre banen, her skulle det trenes felt, det var ikke satt inn stigen så Kari O hjalp meg og hentet en del av stigen som jeg kunne trene felt på 🙂

Det som var morsomt med denne kombinasjonen var at vi skulle prøve måvals og laptourn, måvals fra 3-4 som gikk som en drøm, Trixie var utrolig flink, og her igjen må jeg vente til Trixie har gått inn i slalom, noen ganger går jeg på og Trixie går inn i både andre og tredje pinne. Men når jeg har såkaldt is i magen er hennne skikkelig flink, så inn i rør og hopp, da skulle vi prøve på laptourn, Trixie var kjempeflink 🙂 skikkelig flott tett sving tilbake, trente litt til på dette, tok ikke mer av banen. Skulle bare trene møne og stigefelt, er ennå usikker på hvordan jeg skal trene dette, jeg så hvordan Beate gjorde det og det så jo bare så bra ut , toutch an go. Trixie kan jo toutch men hun toutcher og opp igjen med nesa, må trene masse på dette at hun toutcher og jeg kaster leke. Nå vet jeg ihvertfall hva jeg skal trene på videre 🙂 Når jeg dro fra treningen tenkte jeg at dette var en elendig trening, men da jeg kom hjem  begynte så å tenke på hva alt vi har gjordt og fått til, da måtte jeg glise litt, dette var ikke så elendig trening allikevel.  Tusen takk alle på gruppa mi for all hjelp 🙂

One Comment leave one →
  1. BeateH permalink
    februar 17, 2010 9:31 am

    Ja det var en veldig bra trening, vi fikk til masse alle sammen 🙂 Og så bra at vi alle har vært på kurs sammen når det gjelder lapturns, måvals osv osv. Mye lettere å hjelpe hverandre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: