Gå til innhold

Ag trening bygødy 28.02.01

mars 1, 2010

Gledet meg veldig til trening igjen, det har jo vært så kaldt at det ikke var noe trening forrige uke 😦 Møtte Nina M kl 17.30 for tur. Vi som var på trening: Nina M m / Mikko, Karoline m / Bliss, Hege m / Baily, Heidi m / Mika og jeg m / Trixie.

Ble satt opp en bane som Jørn og Aileen hadde i bloggen sin fra 24.sept.

 

Vi satte opp bare en bane siden vi var så få og det ble den øverste banen, pluss at vi satt opp Stigen, Vippe og hopphinder på den øverste delen. Det ble en skikkelig opptur for meg å trene i dag når jeg tenker på den nedturen jeg fikk i går på uoff.stevne.

Så til treningen, jeg satte Trixie fra meg på start og hun var like ivrig som ellers 🙂 Det var noen ganger hun tyvstartet men da er det bare å starte på nytt, blir litt for ivrig 🙂 Jeg gikk opp til Oxer `n og gå klarsignal, jeg dro henne over med venstre hånd over hopp 3 og igjennom, Springe som fy og hadde kontakt med henne hele tiden, hadde høyre arm som styringsarm rundt 6,7,8 og rygget med høyre arm og sendte henne inn i rør, det gikk ikke første og andre gang, var litt usikker på om hun gikk inn i første rør inngang, men jeg har armen ute som styringsarm så hun følger den kjempebra, kjempeflinke Trixie og litt Elin .-) Så videre 9 og rør og sprang som fy for å rekke et blindbytte og det gikk, noen ganger var jeg ikke klar i handlingen min til at hun tok 11, så da ble det 12 istedefor og slalåm, jeg hadde is i magen og ventet ved 12 for at hun skulle gå riktig inn i slalåm, og det gjorde henne nesten alle gangene, flinke Trixie 🙂 og litt Elin 🙂 Trente masse på blindbytte forran rør, og hopp 11, 12 og slalåm, Trixie var kjempeflink 🙂

Jeg og Karoline tok denne banen motsatt, da måtte vi rundt 11 og 3, da jeg måtte trene litt og litt på de forskjellige tingene. Så tok jeg Stigen og vippa, noen ganger var hun flink til toutch men ikke alle, dette må Trenes masse på. Vippa går hun ikke helt ut på, må også trene masse på dette.

Det var en Kjempeflott trening 🙂

3 kommentarer leave one →
 1. Marianne/Rossi permalink
  mars 1, 2010 9:56 am

  Alltid kjempegøy når man er såå fornøyd med treninger -ikke alltid like lett å stoppe da 😉

 2. mars 1, 2010 11:04 am

  Så duktiga ni är. Tyvärr har vi ingenstans att öva nu ,mer än att jag kan sätta upp slalonpinnar och lite hinder här hemma i snön. Men det blir väl vår någon gång.

 3. mars 1, 2010 11:35 am

  Er herlig når man er så fornøyd med treningen. Og du, det er lov til å skrive «Flinke Elin» 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: