Gå til innhold

Lp kurs og agilitytrening 21.03.2011

mars 28, 2011

Var først på Lp kurs, når alle var kommet var det spørsmål om det var noen som skulle ta bronsjemerke, det var faktisk bare jeg som ikke hadde tatt det, følte et lite press her, hihi, men greit å prøve det før jeg skal på uoffisielt i regi Asker hundeklubb. Føler meg ikke helt kompetent til å gå uoffisielt, men regner med at ikke Arild Berntsen biter 😉 Denne gangen skulle vi prøve på hoppe over et hinder, når jeg gikk Lp med Thera var det litt annerledes, det var på plass, så skulle Thera gå fot og hoppe over hinder og gå fot, så holt. Nå er det at hunden skal være på andre siden av hinderet, skal så stå 5-6 meter fra hoppet, kalle på henne og hun skal hoppe å  komme på plass.  Komme på plass var et lite problem, må øve masse på dette, det ble mye skjev sitting osv, men hoppe over hinderet var ikke noe problem. Fikk bra fart når Carl satt og holdt henne 🙂 Vi trente mye på det samme som sist, men det skal jo repeteres hele tiden, har trent en del på komme på plass nå i mellomtiden og det fungere. Trente også på «gå fot» så «stå» og jeg skal fortsette, skal da vende meg etter kommando, så skal jeg gå forbi Trixie to skritt og snu, gå inntil og be henne komme på plass. Dette var hun ikke helt komfortabelt med, hun snudde seg når jeg skulle gå forbi, jeg fikk beskjed om å gå i en liten bue forbi henne, det hjalp. Det ble veldig mye trening, Solvang skole har en stor uteplass, derfor kan vi ha alle hundene ute samtidig. Denne gangen var både jeg og Trixie sliten, og det før vi skulle trene agility.

Vi dro opp til ridehallen, der var både Kari m/Timo, Gro m/Fenja, Martine m/Nala og Ann-Cathrin m/Chilli, veldig hyggelig å møte gjengen igjen, men savnet selvfølgelig Gro A og Nina M.

 Jeg er blitt veldig flink til både og varme opp og gå ned, kommer hjem og stretsjer og masserer. Jeg kaster heller ikke leken for belønning, den har jeg i hånden, det tror jeg fungerer veldig bra, det er jo ett minus med at det blir litt drakamp og det skal jeg helste ikke gjøre pga håndleddene mine. Får prøve å finne en løsning på det, kanskje feste et tau rundt leken og midjen min som Beate har sagt så mange ganger at jeg burde gjøre, HØRER JEG, NEEEEI 😦  Det ble mye frustrasjonsbjeffing på Trixie stakkars, jeg klarte ikke helt å følge henne opp til hinder og jeg er for kjapp i vendingene mine, løfter armen og snur meg samtidig, er det rart at hun blir forvirret, hva er det du vil mutter`n. Noe fikk vi til, men må nok trene masse for å komme tilbake dit vi var, Trixie er jo flink men jeg er jo veldig rusten, må nok trene en del på handlingen min.

Fredag 25.mars flyttet vi ut fra ridehallen, det var jammen meg deilig det. Roy var så grei at han ble med siden jeg ikke kan bære så mye, møtte Gro og Solveig nede ved grusbanen, jeg og Roy kjørte i forveien opp til ridehallen. Kari O skulle komme med henger, det var en del kø oppover til Sollihøgda så det tok litt tid før Kari kom, men i mellomtiden fikk vi bært ut hinderne og vasket de i snøen.  Det var fort gjordt å få alt på henger og på taket på bilen til Roy, så var det grei skuring ned til grusbanen og inn i bue med alt. Det er bare så utrolig deilig å ha flyttet ut fra den møkkete ridehallen, men utrolig flott sted å trene allikevel, for meg er det jo kort vei 🙂 Så er det bare å begynne å trene ute, HERLIG 🙂

No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: