Gå til innhold

Jubileumutstilling NPHK på Finnskogen Tur og Friluftssenter 11-13.juni.

juli 1, 2011

Hadde bestilt stor hytte som jeg skulle dele med Ellen m/Chanti og Gnizt og Else og Ulva. Jeg begynte å kjøre lørdag kl 13, skulle prøve å være der en del før vi skulle grille kl 18.00.  Var vel der litt før fire tror jeg det var, fikk pakket ut av bilen og inn i hytta, soverommene var trange, måtte ha all bagasje i oppholdsrommet, så der ble det en del rot etterhvert. Else og Ulva kom etterhvert også.  Heldigvis skulle Else ha Ulva i bilen på natta, jeg hadde Trixie og Thera på rommet, det var køyeseng, så Else skulle ta overkøya. Vi gikk en tur før vi skulle grille, meningen var at  jeg og Ellen skulle ha et lite foredrag, Ellen om lydighet og jeg om agility, hadde med en slalom, hopp og rør, Else hadde tatt med et ordentlig rør pluss to hopphinder. Men fikk beskjed om at siden grillingen skulle være nede ved vannet og der ikke var plass til noen ag bane skulle vi heller ta det i pausen på utstillingen på søndag, tenkte at da må jo pausen bli lang.  Vi fikk grillet, hadde med brownis som ble delt ut. Dommer Gunnar Jensen sa noen ord, også var det en som hadde 50 års dag som måtte feires. Det var også auksjon, mange flotte ting.  Det kom også noen fra Sverige, kan ikke navn på alle.  Men vi fikk koset oss, så var det tid for senga. Ustillingen skulle begynne kl 9, Face Rase skulle være tidlig ute denne gang så da var det bare å køye.

Peter Verme fra utstillingskomietèen åpnet ballet 🙂

Når vi våknet på utstillingsdagen høljeregnet det, det var skikkelig nedtur, hadde jo spådd fint vær  denne dagen, men finværet kom etterhvert 🙂 Ellen hadde satt opp telt, men var ikke nødvendig, vi hadde hytte ved siden av ringen, pluss at bilene sto ved siden av hytta, jeg hadde bilen i skyggen så hundene satt  i bilen. Vi tok bare ut stolene og plasserte de ved ringen. Face Rase som var med var, Trixe,Chanti, Gnizt, Buffy til Ulla, Zera, Fly, Zizou, Cazire, Olli, Emrik og Ulva.  Først ut av FR var Ulla m/Buffy og Monica m/Zera, Ulla hadde ikke helt styr på Buffy, hoppet som en kenguru 🙂 Dommer må ha sett mye bra allikavel for Buffy ble BIR valp, og 3 BIG valp, gratulerer 🙂

Av championat hanhunder var det Zizou, Cazire, Olli og Emrik, Emrik trakk det lengste strået og gikk videre.  Ang Fly til Aina husker jeg bare at hun gikk videre. Så var det championat tispene,  jeg med Trixie, Ellen med Chanti og Else med Ulva. Løp en runde, jeg var først ut, stilte Trixie opp, kjempeflink var hun, løp en runde til og frem og tilbake. Så var det hvem som skulle gå videre, dommeren hadde en liten kommentar til hver enkelt hund, han sa at han hadde ønsket at hundene hadde vært litt større. Ellen med Chanti gikk videre, Trixie på andre og Ulva på tredje beste tispe.

Her er kritikken:

Chanti og Fly gikk mot hverandre, Fly tok seieren her. Så var det Fly og Emrik, Fly ble BIR og 3 BIG. Emrik BIM. 

BIG

1BIG

Jeg hjalp til med vaffelstekingen

Etter utstillingen tok jeg frem agilityutstyret, måtte ta en treningsøkt, pluss at det var mange som ville prøve 🙂

Etterpå var det dommermiddag med auksjon, utlodding og premie/rosettutdeling 🙂

Trixie ble mestvinnende tispe 2010, og årets nybegynner agility mellom klassen 🙂 En stolt eier 🙂

One Comment leave one →
  1. juli 21, 2011 8:13 pm

    Tänk vad kul att Trixie blev bästa utställningshund i Norge och Tassa blev det i Sverige! Dessa syskon är någon speciellt!! Jättefina bilder! Jag är allt för sällan in på din blogg, men nu ska jag bättra mig..:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: