Gå til innhold

Handlingskurs 09-10.06.2012 med Dorte Natås og Line Coucheron.

juni 15, 2012

Hadde sett frem til dette kurset siden begge instruktører har samme rase som Trixie, men poil long og ikke face rase som Trixie. Ellen N Olsen hadde bestilt hytte ved Furustrand camping i Tønsberg, veldig flott plass, det er absolutt å anbefale. Vi overnattet fra lørdag til søndag.

Dette kurset er i regi av Gi Labb hundesenter med Martine Hansen som på driver :-)På lørdag skulle vi begynne kl 10, var vel på Gjennestad 09.40, veldig flott plass, det var to adskilte baner med flere drivhus imellom. Skulle være litt hos Dorte og litt hos Line. Var først hos Dorte, det ble satt opp en bane med felthinder (ikke vippa), feltene satt og trente litt på frem til mål. Etter møne var hopp, dvs en boks, skulle ta ett bakbytte fra møne, men må vente til Trixie er foran meg ellers stopper henne opp som hun gjorde ett par ganger. Prøvde også blindbytte etter møne og det funket også, men da må jeg ha stå kommando på møne så jeg vet hun går helt ned. Dette har jeg ikke film av.

Neste bane skulle vi ha hos Line, det ble en handlingsbane, både Line og Dorte er veldig flinke til å se hva slags handling som passer inn hos den enkelte, jeg fikk f.eks prøve en del blindcross og det funket veldig bra på mange måter, men må selvfølgelig se an hvor man kan bruke dette. Her er film fra denne banen: http://youtu.be/4iawKfXrjM4

Jeg ble værende oppe hos Line denne dagen, vi skulle ha en slalom bane, slalom skulle stå på midten mellem to hopp og rør, jeg trente masse på å krysse bak slalomen, også blindcross fra de to hoppene og inn i slalom, Trixie leser dette veldig bra, tror faktisk hun gikk alle gangene selvstendig ut hele slalomen og inn i røret. Så hadde vi også en anne handlingsbane, jeg vet at jeg må løpe og stole på Trixie, det gjelder hele tiden ute på banen, hvis jeg tviler tar Trixie egne valg.

SØNDAG skulle vi begynne kl 11, det ble til at jeg ble hos Dorte hele dagen. Her er film fra første bane: http://youtu.be/4XhyPCR_8DU Jeg klarte slutten veldig bra med bakbytte 🙂 men det ble ikke filmet.

Så andre banen til Dorte, fikk et hint hvordan man skulle begynne, det er jo alltid ett problem for meg og mange andre også har jeg skjønt. Skulle stå på siden av 2 og ha høyre arm ute, så når du gir klarsignal går du bak 2 og gir signal om at vi skal til høyre, funket veldig bra, her er film: http://youtu.be/SSZA2rdTomw Dette var en veldig artig bane å gå:-)

Så skulle alle avslutte med en felles bane: http://youtu.be/7Zs4_zyiI58

Dette var et flott kurs, skal prøve å huske å skrive ned på lista mi hva jeg må huske på for hvert stevne 🙂

One Comment leave one →
  1. juni 30, 2012 10:33 pm

    Flinkiser!!! Så utrolig kult med video. Så ut som et veldig artig kurs 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: