Gå til innhold

Treningsgruppa 8-9.12.2012

desember 13, 2012

Dro oppover til Odalen lørdagsmorgen, skulle være på gr.1 som begynte kl 10. Jenni skulle ta en sjekk på Trixie før vi skulle trene, og hun var helt fin. Fikk tid til å varme opp skikkelig både jeg og Trixie. Så var det tid til trening, hadde jo ikke vært på en ag bane på en mnd og hadde jo heller ikke fått trent på måvals og mye av det som vi skulle trene på siden Trixie ikke har vært helt i tipp topp form. Jeg må bruke mindre arm eller hånd for å få henne over. Jeg må legge leke ved vingen etter at hun har hoppet. Jeg må også kunne gå sideveis ifra, men hun skal hoppe hindret.

Ta og slipp: må trene mye med forstyrrelser. Star: Hunden skal være rolig og ikke røre seg, skal kunne gå fra og stå og være klar før hunden får klarsignal.

Trene på en ting i en mnd for å få det inn i kroppen til både meg og Trixie.

Jeg og Lise hadde skulle overnatte på Ullershov gård, en gård fra 1700 tallet som består av 20 bygninger, skulle egentlig sove i stabburet som var bygd om innvendig til to rom, men siden strømmen hadde gått og vannet hadde fryset så ble det låven istedefor. Utrolig flott, ett ektepar som hadde kjøpt alt for ca 20 år og renoverte så og si alt, tar av meg hatten for sånne folk som legger all sin sjel i gamle ting, og alt skulle se ut som på 1700 tallet.

Da vi kom frem til gården gikk vi en liten tur, gikk til kirkeruinene og tittet litt der, greit å få inn litt historie. Begge hundene gikk løse, Trixie sprang ikke så mye. Da vi kom tilbake satte vi hundene i bilene og gikk for å hente damen som skulle vise hvor vi skulle bo, fikk en omvisning på låven, spisesal i 1 etg, i under etg,  møkkakjelleren hadde de renovert til ett flott sal, med gamle ting, gamle sofaer og bord pluss div. denne etg var det også dusj og toalett. I andre etg var det soverom, flotte rom, varmt og godt etter at man har vært ute i – 13,5 grad.

Vi fikk pakket ut og satte oss nede i underetg, hundene fikk griseøre av Lise, Trixie tviholdt på øre, og var opptatt av hvor X var. Trixie la seg og slappet av, når hun da skulle reise seg sto henne på tre bein 😦 nei ikke nå igjen tenkte jeg, så lenge etter trening. Vi gikk hvert til vårt, jeg stretsjet Trixie litt og prøvd og kjenne etter hvor hun hadde vondt, hun gjorde ingenting ut av det. Jeg sendte melding til Jenni og sa hvordan det var, hun kunne se på Trixie før treningen skulle begynne.

På morgenen var hun ikke så halt, nesten ingenting halt. Spiste frokost og fikk omvisning inne i selve hovedhuset, der var også kvinnemuseèet, morsomt å se.

Jeg dro til Jenni, hun sjekket Trixie og fant ingenting, sa bare at jeg burde kontakte veterinær og ta et bilde, hun trodde at det var et ligament, men var selvfølgelig ikke sikker. Jeg ble igjen for å se på de ande og hva slags tips de fikk osv.

Slalom: Ha belønningen liggende etter slalom for å få hunden frem. Hvis man bruker gjerde, og ønsker å kvitte seg med det, gå over til bøyler, 4 pinner slalom, 2-3 bøyler over hverandre, når vi da vil avslutte med bøyler, ta og løft bøylene høyere og høyere.

Teori og lunsj, så dro jeg hjem.

No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: