Gå til innhold

Trixie veterinær 10 og 13.12.2012.

desember 13, 2012

10.12: Ringte veterinær på mandag og fikk en avbestillingstime på ettermiddagen, hun kjente på henne, knakk opp låsninger nedeste rygg og nakke, kjente på tærne hennes, jeg hadde sagt klart ifra når jeg ringte at jeg ville ha røntgen. Veterinæren som undersøkte Trixie var litt usikker om det var nødvendig, hun sa det ikke men jeg følte det sånn. Jeg er kjempeglad for at jeg var så sta og sto på mitt.

Trixie var kjempeflink, jeg ble med helt inn, men måtte gå ut igjen når de skulle ta bilde. Fikk se på bildene, og det konstaterte da at hun hadde forkalninger i ledd i tre tær, jeg ble helt sjokkert, hadde ikke regnet med dette 😦 Det var på samme fot som hun var plaget med for to år siden, og det ble ikke tatt noen rtg av forbenet hennes da, bare albuen, blir litt fortvilet. Veterinæren henviser meg videre til Pet Vet Sandvika, får time der den 13, dvs i dag for trykkbølgebehandling. Får scannet bilde over til CD som jeg tar med.

13.12: Jeg kommer inn, hun ser på henvisningen, hun leser henvisninge og sier at det er på begge bena, nei sier jeg, det er det ikke???, har sett på bildene hjemme og der er det bare på høyre fot, 2, 4 og 5 tå, sa at hun burde kanskje se på bilde som jeg har med, og ser heldigvis det samme som meg. Hun sier at det ikke er mye forkalkninger, bare litt på 2 og 4 tå, på tå 5 gjorde henne ikke noe med, det var nesten ingenting,  det var utrolig deilig å høre, jeg har sett og sett på bildet og synes det ha sett så mye ut. Hun sier at det muligens har kommet fra en forstuing for en stund tilbake, sier  da at kanskje det er 2 år tilbake da hun hadde problemer, og det kunne kanskje stemme sa hun.

Spurte om Trixie skulle ha bedøvelse og om hun tålte høye lyder, sa med en gang at hun skulle ha bedøvelse, det angrer jeg ikke på, selv i bedøvet tilstand gjorde det vondt for henne, stakkars 😦 Skal ta denne behandlingen 3-4 ganger, med en ukes mellomrom. Jeg spurte om de kunne ta tannrens på henne neste gang, det skulle de, spurte om pris, fikk litt sjokk og det tror jeg lommeboken også fikk, litt over kr 2000,- skulle de ha, sa ifra at det måtte bli etter jul isåfall.

Nå ligger henne på kjøkkenet og sover, jeg synes så utrolig synd på henne lille jenta mi ❤

9 kommentarer leave one →
 1. desember 13, 2012 4:44 pm

  Stackars lilla Trixie. Hoppas hon blir helt okej igen. Triton får ofta ben för tänderna, så dom är så fina.

 2. desember 13, 2012 4:52 pm

  God bedring til Trixie! 😉

 3. BeateH permalink
  desember 13, 2012 5:54 pm

  Riktig god bedring til Trixie!! Godt at det ikke var så mye forkalkninger!

 4. desember 13, 2012 7:28 pm

  God bedring til Trixie 🙂

 5. desember 13, 2012 8:13 pm

  God bedring Trixie!

 6. Gro B. permalink
  desember 14, 2012 11:24 am

  Uff og uff, Stakkar lille venn, Godt du tok bedøvelse på trykkbølge behandlingen, har akkurat fått det selv og godt er det ikke, men, DET HJELPER. Lykke til

 7. desember 14, 2012 1:37 pm

  stakkars trixie – god bedring

 8. Else permalink
  desember 14, 2012 7:08 pm

  God bering til Trixi. Håper hun blir fort frisk igjen. Har en søster som har tatt trykkbølgebehandlig på forkalkning i skuldre. Hun var knallfornøyd, er blitt helt god igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: