Gå til innhold

Sørkedalen 6.jan.2013

januar 7, 2013

Jeg må si at jeg grugledet meg til å dra på trening igjen, vet ikke helt hvordan Trixie takler dette og hvordan tærne er etter trening. Jeg hadde hentet ned saueskinn fra loftet, lagt det i bilburet så Trixie skulle ha det godt og varmt etter hver treningsøkt, hadde lagt forete sokker inn i bilen i tilfelle jeg skulle glemme å ta de med når jeg skulle dra, så her skulle alt være med til først trening.

Vi dro avgårde, fikk gått en oppvarmingstur før vi skulle trene. Aileen hadde med seg  AG banetegning som Jørn hadde tegnet, Hege satte opp en liten hoppbane.

Jeg, Nina, Bente og Malin skulle starte på hoppbanen. Treningen var for å prøve oss litt frem, jeg var litt spent, men Trixie er Trixie, hun er like gira som alltid, tok noen hopp og slalom. Etter økten gikk jeg Trixie ned, tok på henne sokkene og inn i bilen. Når jeg tok henne ut av bilen igjen måtte jeg kjenne på bena hennes, hun var heldigvis god og varm 🙂

Så var det AG banen, det var møne og stigen som var med her, ikke vippa. Hun går helt ned på møne, hun står støtt når jeg sier bli, det samme med stigen, her er hun veldig flink. En gang ble hun stående halv meter fra og stirre på meg, da tenkte jeg at skjønner hun egentlig at hun ikke står på feltet, hihi Etter møne var det hopp, så skulle vi tilbake, rør under møne, så baksiden av hopp, første gang fikk vi det til, de andre gangene knotet vi det skikkelig til, hun fikk skikkelig fart i røret, jeg prøvde vist alt, laptourn arm, motsatt arm for å få henne til meg, men følte at jeg overhode ikke hadde kontroll her. Det ble litt bedre hvis jeg ropte og hadde is i magen og ventet til hun kom ut av røret. Men i dag skulle jeg bare se hvordan Trixie var under treningen, skulle jo ikke trene mye, men det ble jo litt vanlig trening også. Prøvde litt måvals, og startprosedyre, det gikk bra.

Etter vi kom hjem var det dusjing av halve Trixie, skikkelig skitten var hun, så var det stretching, hun er smidig og god i kroppen, krommer tærne når jeg stretcher her. Når vi skulle legge oss gikk hun rett og la seg i kurven sin, da var hun jammen meg sliten, det tar på å være borte fra trening så lenge og plutselig begynne på an 😉 Men hun har gått turer og gått fri, hun har sprunget og herjet så litt muskler har hun jo igjen.

Neste trening er onsdag, må trene litt før vi skal til Bø.

No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: