Gå til innhold

Sørkedalen 17.febr.

februar 22, 2013

Bane fra søndag 17.feb

Har vært på fjellet og besøkt campingvogna på Aurdal alpinsenter, fikk gått en flott tur på lørdag, hele tre mil sammen med Trixie og fire andre personer, var innom Nytun på veien og fikk spist herlig kanelsnurr som ble kalt wienerbrød, hihi. Trixie var utrolig flink hele veien, hun trakk ikke så veldig mye, hadde henne løs for det meste og det var helt topp, hun sprang nok mer enn de tre mil vi gikk på ski. På søndag gikk vi ikke noen tur, bare tisseturer, dro fra vogna ca kl 13.30, var hjemme ca kl 16, fikk middag hos svigermor, så var det å dra på trening i sørkedalen.

De som var tilstede på trening var, Aileen, Hege, Nina, Malin og meg. Over her finnes banen som jeg hadde tatt ut fra fb på agility courses. Jeg hadde en viss formening om hvor jeg fikk problemer, men trodde jeg skulle klare bedre 5-6, men Trixie flippet ut andre veien på 5, men etterhvert klarte jeg å få henne riktig vei, da jeg var for nær hindret flippet henne ut, når jeg gikk litt lengre ut og brukte mer høyre arm og brukte mer kropp gikk det mye bedre. I pausen hadde noen satt opp to oppvarmingshopp, brukte det til å trene på dette, da gikk det veldig mye bedre på andre økt.

Så var det stigen og røret og slalomen (6-7-8), her ble det en viss frustrasjon, stakkars Trixie. Hun skjønte ingenting i begynnelsen, hva slags rør var det jeg mente osv. På andre økt ble det mye bedre, der måtte jeg være mer bevisst hva slags arm jeg brukte for å sende henne inn i røret, det ble veldig mye prøving og feiling, til slutt måtte jeg spørre de andre hva slags arm var det jeg brukte som funket. Det var faktisk høyre arm, laptourn, alle måtte hele tiden være mellom stigen og slalom for å få dette til, for å rekke opp til slalomen. Så var det slalom, det var litt kinkig, prøvde å si frem slalom, prøvde å si ut slalom, men jeg forstyrret Trixie med så mange verbale kommandoer. Til slutt måtte jeg prøve å løpe så fort jeg kunne å bare si slalom, da gikk det, og det funket flere ganger 🙂 Alt det andre gikk «greit».

Det var som sagt en vanskelig bane for meg og Trixie, men det er jo dette jeg må trene på, noe av det samme med stige og rør som vi fikk på NO, som jeg ikke fikk til i det hele tatt, men det er jo å ta en utfordring 😉

One Comment leave one →
  1. april 27, 2013 5:07 pm

    Så flinke dere er!! Jeg vil se video 🙂 Denne banen må jeg også få prøvd etterhvert 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: