Gå til innhold

NKK Drammen, 1-2.juni.2013.

juni 4, 2013

Uoffisielt var det på lørdag, inntekt for landslaget. Det var uttak for bruttotroppen til Nordisk. Dommer for de var Gondola Guttormsen, hun har veldig flotte baner 🙂 Det var mye flott agility å se 🙂

Så var det over til uoffisielle løp, dommer var Peter Holmberg, han setter fine baner, skulle ha noen momenter i banen som både Gondola og Pankova, Lenka forhåpentligvis skulle ha i sine baner på søndag. På ag disket jeg, hun hoppet på feil hinder, også hadde henne utrolig dårlig vippe, angrer så utrolig på at jeg ikke tok vippa om igjen.

Hoppen var jeg fornøyd med, disket her også, hadde ikke nok is i magen på et hinder hun skulle ta på baksiden, angrer litt at jeg sto på den siden jeg sto.

NKK: Først ut var hopp for oss, dommer Gondola, veldig fin bane, disket her også, skulle ta en gearmani, hadde ikke nok is i magen til å vente på henne, sier rundt, men hun når ikke å hoppe før jeg er på andre siden av hindret, og hun springer da til neste og tar det på baksiden, blir så irritert på meg selv 😦 Trixie er jo flink som alltid 🙂

Charlotte kom og skulle se på oss, veldig hyggelig av henne, skulle sitte på hjem. Snakk om å være tålmodig 🙂

Så til ag løpet mitt, dommer her var Lenka Pankova, morsom utfordrende bane, akkurat som jeg liker det, men hadde ikke sett at hun skulle ta 21 istedefor 20, noen sier at jeg sto i veien for vingen hun skulle gå rundt,  jeg tror jeg hadde armen for mye ute, men ser jo at jeg skulle heller tatt henne på andre vingen, men sånn er det å være etterpå klok 😉 Men vippa var litt på kanten, samme på møne.

Charlotte tok video av ag løpet mitt 🙂 🙂 http://youtu.be/LGMWPTbZ61g

Når jeg skriver dette er det tirsdag, i går, mandag var jeg på trening, jeg skal ha stopp på møne også, ser hun blir veldig forvirret, skal jeg stoppe eller løpe, ser at når jeg sier stå så står henne, og da må jeg være konsekvent med det.

One Comment leave one →
  1. juni 4, 2013 6:57 pm

    Flott løp på video-klippet!!! Tror ikke det er lett å ha is i magen med SÅ rask hund 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: