Gå til innhold

Stovner HK/Kløfta 2.nov og NM Lillestrøm D4A og utstilling 16-17.nov. 2013

januar 31, 2014

Nå er det lenge siden jeg har skrevet i bloggen, og husken er deretter. Skal vi se, kløfta, tja hvordan gikk det der mon tro, tror det ble disk i hopp og 5 feil i AG. Dommer var Helge Himle, fine baner kan jeg huske ut fra video.

NM Lillestrøm D4A lørdag: Jeg hadde sett frem til denne dagen at jeg og Trixie skulle prøve å kvalifisere oss til finalen på søndag, men det stoppet på lørdag. Denne gange skulle det være et flott underlag, og det var jammen meg på tide, samme teppe som Tsjekkia hadde i VM, veldig bra.

Trixie var en smule tent, det ble fire hele riv, noen sier at hun skled, men vet ikke det,  og ser at hun river med bakbena. Skår i all rivingen var at hun hadde en fantastisk tid på 34.14. Dommer Petter Nordlien.

Kvalifisering  H3M: http://youtu.be/4DZWWUhgqt4

Lag Rykk og Napp: Det ble en liten disk. http://youtu.be/Kd0o2zXLTzc

Kvalifisering AG3M: Det ble litt for mange feil, feil på møne, to vegringer i slalom, pluss et riv. http://youtu.be/XL9kZtYKKcw Eva Tønnesen har vært så snill å filme både lag løpet vårt og ag løpet mitt 🙂

Vi ble som nr 19,  15 som kom med til finalen. Må gratulerer alle de som kom med til finalen og de som endte på pallen, spesielt til Beate Harms og Dèmi med sølv i mellom klassen :-))))

Søndag 17.nov, var det duket for utstilling, var veldig i tvil om jeg skulle dra, skulle ha eksamen på torsdag, men Charlotte skulle være med, og hadde avtale med kusine Karoline om å treffes der.

Det var 7 stk som skulle stille, men møtte 6. Jeg tenkte at Trixie ikke hadde sjanse mot de andre fine tispene, men i mine øyne er jo Trixie den fineste av alle tisper i verden, UANSETT 🙂 Dommer: Prof. Zeev Trainin, Israel, han hadde en ass.dommer, han var veldig opptatt av Trixie sa de andre, det var jo veldig morsomt 🙂 Hun gikk faktisk til topps og ble NORSK VINNER 2013 🙂 🙂 Det er stjerna mi det, både i utstillingsringen og på agility banen 🙂 Det ble Kval: Excellent. Konk: 1. CK. BTK. CACIB og BIR 🙂

Dogs%204All%20Bir%20Face%20Race

Men så skulle man jo være med i gruppefinalen, tenkte jo ikke så langt, da ble det jo enda mer venting, Charlotte skulle jo til Bø med toget, så Roy måtte hente henne så hun rakk middag hjemme og tog til Bø. Men det var morsomt å gå i gruppa, det er stas det å vise frem Trixie 🙂 men det ble med det, hihi. Men Per Tore med Hob-nob’s Quidam gikk veldig langt, ble nr 2 i gruppa 🙂

One Comment leave one →
  1. februar 14, 2014 8:53 pm

    Godt det ikke bare er jeg som er treg med å oppdatere bloggen 🙂
    Grattis med flott utstillingsresultat, og jeg skulle SÅ gjerne hatt deg med videre til finalen i NM. Men i år (2014) Elin, ute NM i Drammen, DA skal vi begge gå til finalen OG stå sammen på pallen !!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: