Gå til innhold

Mjøndalen 8-9.mars.2014

mars 17, 2014

Så var det stevne igjen, denne gangen Mjøndalen. Hadde oppmøte kl 11.15, egentlig helt grei oppmøtetid 😉 Hele gjengen var samlet, Nina hadde holdt av plass helt i hjørne, stille og rolig sted, også utgang like ved.

Lørdag.

Agility 3: Dommer Peter Holmberg. Var litt i tvil om hva jeg skulle gjøre på 2, brifet flere forskjellige handlinger, men ble en tysker, syntes jeg klarte den veldig bra, så var det ut av røret, ser her at Trixie er veldig stiv når hun skal til høyre, og skjønner det når jeg var hos kiropraktor mandagen etter stevne, hun hadde en skikkelig låsning på høyre side av nakken, nå er hun frisk og rask igjen 🙂 Slalom trodde jeg gikk greit, tror jeg så at hun gikk riktig ut, men det gjorde henne ikke, tok pinne 10-11 i ett, så da ble det disk. Ble en elendig handling etter dette.

Kjempefin bane. Jeg blir jo litt usikker på start, pga tyvstart, og det merker Trixie også, derfor starter henne bare, og jeg tar jo henne aldri tilbake, men skal skjerpe meg på dette. Hun får jo stor sving fra 2 til 3, pga jeg ikke er på 2. Hadde brifet at hun skulle på oversiden av 7, men det ble mellom 6-7, bak på 8 som var fin, slalom til rør var bra, men fra slalom til rør var elendig, har jo ikke dårlig tid siden jeg skal ta bakbytte etter rør, fikk en litt stor sving etter lengden, men jeg er jo ikke der for å vise hvor hun skal, bare roper.

Søndag.

Hopp 3: Her gjør jeg ikke jobben min på hopp 2, skulle kroke, men glemte å bruke høyre armen og dermed kommer henne til meg, dermed en vegring. Fra slalom til hopp fikk jeg stor sving, skulle så mellom, resten syntes jeg gikk greit, ble egentlig litt satt ut da jeg så at hun tok pølsa og jeg kunne bare springe opp til hoppet, tok et blindbytte inn til røret, så var det bare å løpe på. Synd det ble et riv på nest siste hinder, men jeg ble stående stille.

Agility 3. Her ble jeg litt satt ut siden hun tok et hinder bak ryggen min, jeg tok stigefeltet på nytt  og sprang ut.

Men alt i alt har jeg en hund som er supergod, ser at hun river minimalt, så nå skal det trenes svinger, og jeg skal teame riktig 🙂

Video:   http://youtu.be/EISNyC9UnEU

 

No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: